Reduktion af alkohol i vin v/Lars Justsen – Diploma in Wines & Spirits
31. januar 2022
Reduktion af Alkohol i Vin – Del 1: Post Fermentering Lars Justsen, DipWSET & studerende…
Tab af lugte- og smagssans ved COVID-19
1. november 2021
Af: Læge og vinskribent Erik Skovenborg, Medlem af ISFAR, International Scientific Forum
No pain, no gain? Reducering af producentes udbytte
13. oktober 2021
Af: Marie Gulstad, DipWSET/Weinakademier & Master of Wine studerende ”Grøn høst”, udtynding af frugt, beskæring…
Juni 2021 – Vurdering af vin
1. juni 2021
Vurdering af vin kan ske på mange skalaer og ingen er mere rigtig end den anden. I de senere år har der været råbt, skreget og skrevet meget om at alle mulige gør det forkert. Her er jeg grundlæggende ikke enig, de gør det blot ud fra deres egen skabelon, som læseren muligvis ikke er enig i. Personligt har jeg gennem årene brugt en god håndfuld af forskellige skabeloner og skalaer til at vurdere vin, alt efter kontekst. Ingen af dem har heller været fejlfri, hvor utroligt det end lyder.