Skip to content

Alumni

Alumi er latin og betyder studerende eller mere præcist tidligere studerende

Vinuddannelse.dk ser det som sin opgave at skabe en atmosfære gennem uddannelsesforløbet, der sikrer stærke relationer de studerende imellem.

Herudover stræber vi efter at holde kontakt til alle tidligere og nuværende studerende gennem en række faglige tilbud, der kan styrke og vedligeholde den viden, som er opnået gennem studiet.

De faglige temaer vil koncentrere sig om trends samt fagområder, der kan være svære at tilegne sig ved egen kraft. Det kan være danske såvel som udenlandske indlægsholdere. Prisen for deltagelse i ét arrangement afhænger af temaet og oplægsholder.

For at sikre det høje faglige niveau, både hvad angår indhold og professionelle indlægsholdere, vil vi gerne tilbyde fagfolk fra branchen at deltage i nogle af vores udvalgte Alumni-arrangementer som gæster.

Som studerende på Vinuddannelse.dk, bliver du automatisk tilmeldt vort Alumni netværk efter bestået eksamen. Tilbud på arrangementer vil vi annoncere gennem vort nyhedsbrev, som du til enhver tid kan afmelde dig. Vi skelner mellem Master Classes afholdt af personer der har erhvervet sig Master of Wine titlen, og smagninger afholdt af fagfolk med særlig baggrund for netop det valgte emne.  Et Alumni arrangement vil bestå af en læringsdel og smagedel hver gang, uagtet om der er tale om en smagning eller en Master Class. De fleste arrangementer er mod betaling.