skip to Main Content

Alumni

Vinuddannelse.dk ser det som sin opgave at skabe en atmosfære gennem uddannelsesforløbet, der sikrer stærke relationer de studerende imellem.

Herudover stræber vi efter at holde kontakt til alle tidligere og nuværende studerende gennem en lang række faglige tilbud, der kan styrke og vedligeholde den viden, som er opnået gennem studiet.

De faglige temaer vil koncentrere sig om trends samt fagområder, der kan være svære at tilegne sig ved egen kraft. Det kan være danske såvel som udenlandske indlægsholdere. Prisen for deltagelse i ét arrangement afhænger af temaet og oplægsholder.

For at sikre det høje faglige niveau, både hvad angår indhold og professionelle indlægsholdere, vil vi gerne tilbyde fagfolk fra branchen at deltage i nogle af vores udvalgte Alumni-arrangementer.

Som studerende på Vinuddannelse.dk, vil der være gratis adgang til størstedelen af de faglige tilbud.

Har man studeret på Vinuddannelse.dk er man automatisk gratis medlem de første 12 måneder af Alumni-foreningen. Herefter opkræves et årligt gebyr på kr. 250,-. Man kan til enhver tid træde ud af ordningen.

Meld dig ind her

Har du studeret WSET på en anden skole end Vinuddannelse.dk, kan du melde dig ind i Alumni-foreningen for kr. 700,-. Årligt medlemskab er kr. 450,-.

Meld dig ind her