Skip to content

Styrk din viden

Reduktion af alkohol i vin v/Lars Justsen – Diploma in Wines & Spirits

Reduktion af Alkohol i Vin – Del 1: Post Fermentering Lars Justsen, DipWSET & studerende…

Læs mere

Tab af lugte- og smagssans ved COVID-19

Af: Læge og vinskribent Erik Skovenborg, Medlem af ISFAR, International Scientific Forum

Læs mere

No pain, no gain? Reducering af producentes udbytte

Af: Marie Gulstad, DipWSET/Weinakademier & Master of Wine studerende ”Grøn høst”, udtynding af frugt, beskæring…

Læs mere

Juni 2021 – Vurdering af vin

Vurdering af vin kan ske på mange skalaer og ingen er mere rigtig end den anden. I de senere år har der været råbt, skreget og skrevet meget om at alle mulige gør det forkert. Her er jeg grundlæggende ikke enig, de gør det blot ud fra deres egen skabelon, som læseren muligvis ikke er enig i. Personligt har jeg gennem årene brugt en god håndfuld af forskellige skabeloner og skalaer til at vurdere vin, alt efter kontekst. Ingen af dem har heller været fejlfri, hvor utroligt det end lyder.
Læs mere