Skip to content

“Wine & Spirit Education Trust, the leading provider of wine education, based in London, offering courses and qualifications for both wine trade and consumers at several different levels in about 30 countries and seven languages. A WSET Diploma is the usual prerequisite for studying to become a Master of Wine”

– The Oxford Companion to Wine, Third Edition

Interessen for og udbredelsen af vin og spiritus har aldrig været større i Danmark. I dag udbydes en lang række foredrag, kurser og formaliserede uddannelser indenfor faget. Skal effekten af den investerede energi og ressourcerne give størst udbytte, mener vi, at en egentlig uddannelse skal have international rækkevidde. Både hvad angår uddannelses indhold og kendskabsgrad i andre lande.

Derfor udbyder vi WSET’s uddannelser, der kan erhverves af professionelle såvel som dedikerede amatører. Uddannelserne er pædagogisk opbygget, så du på hvert niveau tilegner dig viden, du kan bygge videre på både i Danmark og i udlandet. Det betyder, at et niveau er adgangsgivende til det næste uafhængigt af, hvor i verden du ønsker at studere.

Uddannelsen foregår på engelsk, hvad litteratur og eksaminer angår, mens undervisningen foregår på dansk.

Læs mere under fanerne WSET Level 2 og WSET Level 3

WSET-APP-logo

APP nr. 1753

Undervisere

Vinuddannelse.dk har en lang række af Danmarks dygtigste

og mest alsidige undervisere tilknyttet.

Peter Møller Andersen

Peter er DipWSET.

Peter har arbejdet i vinbranchen i mere end to årtier, senest som indkøbschef hos H.J. Hansen.

Peter er i dag ansat hos Løgismose Vin som indkøbs- og logistikchef. En stilling der betyder, at han årligt besøger en stor del af verdens toneangivende vindistrikter.

Peter underviser på Level 2 og Level 3

Søren Andersen

Søren er DipWSET.

Søren har en baggrund i kommunalt regi før hans store interesse for vin førte ham til jobs i vinbranchen.

Søren har flere års erfaring fra vinbar- og detailbranchen. Har blandt andet arbejdet hos Vinkonsulenterne og Vinpusheren.

Søren underviser på Level 1, Level 2 og Level 3

Marie Gulstad

Marie er DipWSET og Weinakademiker.

Marie er som en af få danskere optaget på Master of Wine studiet

I dag arbejder Marie som Sourcing manager hos Globus Wine, og har tidligere været ansat hos AMKA og Wulff Vine

Marie underviser på Level 1, Level 2 og Level 3.

Malene Smidt Hertz

Stifter og direktør for Vinuddannelse.dk

Malene er din daglige kontakt hvad angår tilmelding til uddannelsen. Hun varetager ligeledes kontakten til WSET i London, og optræder i rollen som Nominated Educator (ansvarlig for eksaminerne), Exams Officer og Invigilator (tilsynsførende ved eksamen).

Malene er WSET Diploma (DipWSET) og Certified Educator.

Malene underviser på Level 1,  Level 2 og Level 3. Herudover har Malene udviklet Danmarks mest omfattende Champagneuddannelse.

Sara Jansen

Sara er DipWSET og uddannet vinmager.

Sara er uddannet vinmager med en overbygning i salg og markedsføring af vin og spiritus fra landbrugsskolen i Bordeaux.
Sara har arbejdet på Château Rollan de By i Bordeaux, hos Taster Wine, Philipson Wine og Vivino. I dag arbejder hun som partner i Vin Kompagniet.

Sara underviser på Level 3

Lars Justesen

Lars er DipWSET og studerende på The Institute of Masters of Wine.

Lars underviser især i viticulture og vinification, og udbød som den første i Danmark en WSET uddannelse, og har undervist siden 2006.

Lars underviser på Level 3.

Frederik Kreutzer

Stifter og Educator hos Vinuddannelse.dk.

Frederik er WSET Diploma (DipWSET) fra 2012 og Exams Officer og Invigilator (tilsynsførende ved eksamen).

Frederik driver vinbloggen Vinkreutzer.dk

Frederik underviser på Level 2 og Level 3.

Tomas Kierkegaard

Tomas er DipWSET og uddannet kok.

Tomas har indgående erfaring fra såvel restaurations- som vinbranchen, og kan som formidler koble disse, ikke mindst når det gælder undervisning i gastronomiens og vinens samspil.

Udover en fortid på nogle af Danmarks toprestauranter og en plads på Kokkelandsholdet, har han i vinbranchen haft ansættelse hos: Rundt om Vin, Brd. D’s Vinhandel og i dag L’Esprit du Vin.

Tomas underviser på Champagneuddannelse Niveau 3 og
Level 3

Sofie Thomsen

Sofie er DipWSET, Sommelier (Kulinarisk Akademi, Oslo) og Cand.Ling.Merc fra Aarhus Universitet.

 Til dagligt er Sofie ansvarlig for kommunikationen hos Jysk Vin. Hun har tidligere arbejdet som sommelier på Michelin restauranten, Gastromé, og har således praktisk erfaring med mad-og vinkombination. Sofie har ligeledes været ansat som kommunikationschef for VildMedVin.dk

Sofie underviser på Level 1 og Level 2.

Book din plads

Kontakt os direkte

+ 45 20 61 49 66

Eller udfyld formularen nedenfor






    GemGem