skip to Main Content

Champagneuddannelse

Vinuddannelse.dk udbyder som de første i Danmark en egentlig faguddannelse indenfor tilblivelsen af champagne og regionen Champagne.

Uddannelsen er opbygget af 7 moduler over tre undervisningsgange, og kursisterne bliver certified in Champagne på følgende områder:

  • De geografiske områder
  • Klassifikationen i Champagne
  • Champagne regionen
  • Champagnes historie
  • Druetyper
  • Champagnes stile
  • Arbejdet i marken
  • Arbejdet i kælderen
  • Årgangene
  • Servering og opbevaring
  • Match med mad
  • Analytisk smagning af champagne

Målgruppe

Fagfolk såvel som private med særlig interesse for champagne.

Læringsplan

Læringsplanen kan rekvireres ved henvendelse på mail@vinuddannelse.dk

Adgangskriterier

For at kunne deltage skal du have bestået WSET Level 2 in Wines eller højere niveau. Har du ikke en sådan uddannelse kan du opøve dine færdigheder forud for uddannelsen ved at deltage i et skræddersyet smagekursus. Hør mere herom ved kontakt til mail@vinuddannelse.dk

Pris

I kursusprisen indgår smagning af 36 champagner, forplejning samt alt materiale inklusive en bag med 6 eksklusive Riedel champagneglas, en spyttespand og en champagnestopper. Herudover får du på første uddannelses-dag alt materiale der undervises efter samt bogen Champagne af Søren Frank, som kan bruges som opslagsværk under hele uddannelsen.

Eksamen

Eksamen er frivillig og kan tilkøbes. Eksamen er på dansk og består af 50 multiple choice spørgsmål om regionen, fremstillingen samt champagnestile og analytisk blindsmagning af 2 champagner samt ét skriftligt spørgsmål.