skip to Main Content

Test din viden

Er du ny studerende på WSET’s uddannelser, kan der være mange spørgsmål og overvejelser, der rumsterer. Der kan fx være tvivl om, hvorvidt ens engelskkundskaber rækker, om ens indgangsniveau er højt nok, eller om uddannelsen overhovedet passer til ens behov. Vi har derfor lavet en test, som minder om nogle af de spørgsmål, du vil komme igennem på uddannelsen.

Nedenfor finder du 10 testspørgsmål, som kan afklare stilen af Multiple Choice spørgsmål samt sværhedsgraden ved Level 1 og Level 2. Hvis du har mere end 5 rigtige anbefaler vi Level 2.

Er du ansat i vinbranchen eller har lignende kvalifikationer, der berettiger til direkte optagelse på Level 3, har Vinuddannelse.dk udviklet en test på 50 Multiple Choice spørgsmål, som kan tages efter særskilt aftale. Bestås denne med 90% korrekte svar gives direkte adgang til Level 3. Kontakt os for at tage testen, der er gratis.

God fornøjelse.

Herudover kan du i App Store downloade vin-app’en WSET WINE GAME, som er udviklet specielt til WSET-studerende.
Du finder den gratis app her

Minitest

  • 1. Higher Alcohol and less acidity, 2. Fuller body and more tannin, 3. Less Alcohol more acidity, 4. Lighter body less tannin
  • 1. Chenin Blanc 2. Sauvignon Blanc 3. Gewurztraminer 4. Riesling

Find næste holdstart for WSET Level 1 Award in Wines

WSET Level 1 er en helt grundlæggende introduktion til vin egnet til dem, der starter en vinkarriere, eller forfølger deres interesse for vin.

For privatpersoner, der ikke tidligere har lært om vin, giver denne kvalifikation en praktisk introduktion til vinens verden. Du bliver præsenteret for hovedtyper og stilarter af vin gennem smagning, samtidig med at du opnå de grundlæggende færdigheder til at beskrive vin nøjagtigt og en introduktion til at matche mad og vin.

Efter vellykket gennemførelse vil du modtage et WSET-certifikat og en pin.

Find næste holdstart for WSET Level 2 Award in Wines

WSET Level 2 Award in Wines giver et struktureret overblik over klassiske producentlande af vin og spiritus og er målrettet branchefolk og dedikerede amatører.

Du vil her komme rundt i de klassiske vinområder i verden, og lærer om disse og deres vine. Det foregår gennem såvel teoretisk undervisning som praktisk smagning. Med denne viden kan du starte din videre færd i vinens verden på en kvalificeret måde.

Efter velgennemført eksamen opnås retten til titlen WSET Level 2 Award in Wines.