skip to Main Content

Systematisk blindsmagning

Indlæser Uddannelser

« All Uddannelser

  • Denne uddannelse er allerede afholdt.

Systematisk blindsmagning

23. september 2021 kl. 18:00 - 22:00

2.300,00 DKK

Deltagerbevis

Tickets are not available as this uddannelse has passed.
Systematisk blindsmagning for Alumni medlemmer

Vil du gerne opøve dine færdigheder som blindsmager, så er kurset; Systematisk blindsmagning, del 1 og 2 måske noget for dig. Systematisk blindsmagning er en lærerig og brugbar tilgang til blindsmagning.

Den ultimative teknik til at vurdere vin objektivt er blindsmagning. Sanserne er skærpet, og man har som smager udelukkende vinen i glasset at forholde sig til.

Mange har en ide om, at det må være de få forundt at kunne blindsmage vin. At dette kræver et unikt talent – at man må være født med helt specielle genetiske forudsætninger. Men virkeligheden er, at blindsmagning kræver det samme som mange andre færdigheder; den rigtige teknik og masser af øvelse.

Gennem en systematisk og analytisk metode indenfor blindsmagning kan man, med viden om strukturelementerne i vin, lære at genkalde og adskille disse elementer og derved blive en endnu bedre (blind)smager.

Vores underviser Marie Gulstad er en rutineret vin(blind)smager. Med en WSET Diploma, og som studerende på Institute of Masters of Wine, har hun opbygget en solid viden indenfor smageteknik.

I dag bruger Marie Gulstad udelukkende systematisk/analytisk smageteknik som forberedelse til MW eksamen. Marie Gulstad har en uprætentiøs og praktisk orienteret undervisningsstil, der gør den ellers nørdede og tekniske viden, brugbar og vedkommende på et hvert niveau.

Vi anbefaler du som minimum har bestået WSET Level 2 Award in Wines.

Medbring selv egen spyttespand og vinglas. Holdet vil være på max. 18 deltagere

Vi betaler naturligvis pengene retur, hvis blindsmagningen aflyses på baggrund af nye Covid-19 restriktioner.

Systematisk blindsmagning, del 1, torsdag d. 19. november kl. 17:00-21:30

  • Vi gennemgår de mest fundamentale strukturelementer i vinen
  • Vi går bag om aromaerne i vinen og dermed til kernen af systematisk blindsmagning: Vinens struktur
  • Vi smager 6 forskellige hvid- og rødvine, der hver især vil repræsentere diversiteten i strukturelementerne
  • Vi smager alle vine ”dobbelt-blindt” (uden nogen information forud)
  • Vi afslutter aftenen med en blindsmagning af 3 vine

Uddannelsesplan

  • Start: 23. september 2021 kl. 18:00-22:00
  • Dag 2: 7. oktober 2021 kl. 18:00-22:00

Systematisk blindsmagning, del 2, torsdag d. 03. december kl. 17:00-21.30

  • Vi gennemgår klimaets påvirkning af strukturelementerne i vinen
  • Vi ser på de vigtigste regionale forskelle; ”Europæisk vs. Oversøisk”
  • Vi ser på forskellige produktionsmetoders indvirkning på vinens strukturelementer
  • Vi smager 6 forskellige hvid- og rødvine, der hver især vil repræsentere struktur forskelle
  • Vi smager alle vine ”dobbelt-blindt” (uden nogen information forud)
  • Vi afslutter aftenen med en blindsmagning af 3 vine

Detaljer

Dato:
23. september 2021
Tidspunkt:
18:00 - 22:00
Pris:
2.300,00 DKK
Uddannelse Kategori:

Sted

Copenhagen Marriott Hotel
Kalvebodbrygge 5
København K, 1560 Danmark
+ Google Map
Hjemmeside:
http://www.copenhagenmarriott.dk/

Kalender

Start:
23. september 2021 kl. 18:00-22:00
Dag 2:
7. oktober 2021 kl. 18:00-22:00