Uddannelsen er opbygget af 7 moduler over tre undervisningsgange, og kursisterne bliver certified in Champagne på følgende områder:
- De geografiske områder
- Klassifikationen i Champagne
- Champagne regionen
- Champagnes historie
- Druetyper
- Champagnes stile
- Arbejdet i marken
- Arbejdet i kælderen
- Årgangene
- Servering og opbevaring
- Match med mad
- Analytisk smagning af champagne
Målgruppe
Fagfolk såvel som private med særlig interesse for champagne.
Læringsplan
Læringsplanen kan rekvireres ved henvendelse på mail@vinuddannelse.dk
Adgangskriterier
For at kunne deltage skal du have bestået Champagneuddannelse Niveau 2 eller en WSET Level 2 in Wines
Pris
DKK 16.500 (beløbet er momsfritaget)
I kursusprisen indgår smagning af 36 champagner, forplejning samt alt materiale inklusive en bag med 6 eksklusive Riedel champagneglas, en spyttespand og en champagnestopper og et viskestykke til at tørre glassene. Herudover får du på første uddannelses-dag alt materiale, der undervises efter samt bogen Champagne af Søren Frank, som kan bruges som opslagsværk under hele uddannelsen.
Eksamen
Eksamen er på dansk og består af 50 multiple choice spørgsmål om regionen, fremstillingen samt champagnestile og analytisk blindsmagning af 2 champagner samt ét skriftligt spørgsmål.