Skip to content

Portvin – tradition og fornyelse

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Portvin – tradition og fornyelse

27. september 2018 kl. 18:30 - 21:30

695,00kr.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Kom til MasterClass i Portvin

Portvin er en drik som har mange facetter.

Alene det at den kommer fra et af verdens ældste vinområder, grundlagt i 1756, gør at området er gennemsyret af traditioner. Historisk set er det et område, hvor både englændere og portugisere har spillet en meget stor rolle, og stadig gør det. Disse to lejre er med til at skabe forskellige stilarter indenfor Portvin. På samme tid, så er der her i Portugal en forandring i gang, ganske som vi ser det i andre vinområder. Unge mennesker der overtager familiens vingård og sætter nye skibe i vandet.

Denne MasterClass vil vi gå i dybden med de forskellige faktorer der spiller ind på hvordan man fremstiller Portvin, samt kigge nærmere på de nye tendenser i dette traditionsbundne område. Der vil på aftenen blive serveret minimum 8 forskellige Portvine, som understreger disse tendenser.

Et par af de vine som vi planlægger at servere bliver:

20 års Tawny fra en traditionel producent og en af de nye spændende aktører: Taylor’s og Blackett

40 års Tawny fra en af de bedste producenter i området, vil vise os hvad der sker når der kommer endnu mere alder på vinen: Bulas

Vintage Port kommer vi til at smage i både en gammel moden version, samt en ung viril version: 1963 Cockburn og 2013 Sandeman, Quinta do Seixo.

Hertil flere vine, hvor vi også kommer omkring en mere tør stil, fra Quinta do Infantado, samt hvide Portvine på højt niveau med alder fra Dalva.

Masterclassen vil blive afholdt af Frederik Kreutzer DipWSET. Frederik har rejst i Portugal op til flere gange om året i de senere år og har en bred og omfattende viden om området.

27. september 2018 kl. 18:30 - 21:30

Detaljer

Dato:
27. september 2018
Tidspunkt:
18:30 - 21:30
Pris:
695,00kr.
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Vinuddannelse
Phone
+ 45 20 61 49 66
Email
mail@vinuddannelse.dk
Se Arrangør hjemmeside

Sted