Skip to content

Foredrag og smagning – Californisk Pinot Noir

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Foredrag og smagning – Californisk Pinot Noir

2. juni 2021 kl. 18:00 - 21:00

175,00kr.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige
Pinot Noir i Californien - steder og stilarter

Styrk din viden om Pinot Noir i Californien

Elegancedruen over dem alle var længe misforstået i Californien og specielt dens voksesteder var forkerte, men nu har statens producenter bevist dens værdi og dens relevans i de solrige forhold. Californiens udbud af pinot noir har aldrig været bedre og der er mindst tre stilarter. Druens bedste voksesteder er fundet, men der bliver ved med at dukke nye spændende huse og oprindelser frem. Californisk pinot noir handler om fad eller ikke fad, kystnærhed eller højder, kalkstensjordbund eller vulkansk, stilke eller ikke stilke – vi skal smage en række mønstereksemplarer for stil og steder.

Foredragsholder er Danmarks mest vidende, når det gælder Californisk vin – René Langdahl Jørgensen. René er bl.a. vin- og madskribent på Gastro og han har en dyb viden om Californisk vin og har i mange år været tilknyttet som fast foredragsholder ved seminarer om netop dette emne. Han studerer og er gennem nåleøjet til stage two på The Institute of Masters of Wine Study Program.

Foredraget er kun for vores kursister og Alumni medlemmer og afholdes i samarbejde med Wines of California

HUSK AT MEDBRINGE DINE 6 GLAS OG DIN SPYTTESPAND

Smag ti højkvalitets pinot noir vine og gense dine Alumni fellows i pausen hvor vi serverer en skål husmandskost og hygger på behørig afstand.

Bemærk begrænset antal pladser – først til mølle

2. juni 2021 kl. 18:00 - 21:00

Wines of California

Detaljer

Dato:
2. juni 2021
Tidspunkt:
18:00 - 21:00
Pris:
175,00kr.
Begivenhed Kategori:

Sted

Scandic The Mayor
Banegårdspladsen 14
Aarhus C, 8000 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside

Kalender