skip to Main Content

Medlemstilbud

Fra tid til anden vil du som Alumni kunne drage fordel af vores kontakter i vinens verden. Hold derfor løbende øje med Alumni fanen.

Ventoux AOC Invitation til Vinbranchen

Navnet Ventoux kender alle – det rummer dejlige løfter om solferie i det sydlige Frankrig, hårde kampe på Tour de France-ruten og kendskab til ​​en storslået vinregion, der tager miljøet alvorligt! Du kan høre mere om vinregionen Ventoux og smage vinene under AOC’en – både røde, hvide og rosé:

Mandag den 31. maj fra kl. 17.30 – 20.30 på Gastronomisk Innovation
Frederiksborggade 1B, 1360 København (ind i gården og til højre).

Program:

17.30 – 19.30:

Gennemgang af områdets særkender: Terroir, klima, druesorter og smagning af 10 vine i de tre farver – alle økologiske, biodynamiske eller med betegnelsen HVE (Haute Valeur Environmentale), en betegnelse, som du vil se mere og mere på vinflasker fra Frankrig. Thomas Rydberg styrer slagets gang. Thomas har besøgt området flere gange og skrevet artikler derfra.

19.30 – 20.30:
Fri smagning af andre otte vine sammen med fingermad fra Gastronomisk Innovations kok, Rasmus Leck Fischer.