skip to Main Content

Smagninger

Vi ønsker at styrke vin-fagligheden i Danmark i målet om, at øge danskernes smagsoplevelser.
En af måderne, er at smage så megen og mange forskellige vine som muligt. Derfor skaber vi nu rammen om en række aktiviteter, der hver især kan bidrage til, at du bliver dygtigere som smager. Nogle er faciliterede andre gennemføres på dit initiativ.

Smagekursus WSET Level 3 Award in Wines

Kom til en aften, hvor vi giver en grundig indføring i WSET Systematic Approach to Tasting, som det bruges på WSET Level 3 in Wines.

Der vil være en detaljeret gennemgang af den analytiske måde, hvormed man dechifrerer en vin og kigger nærmere på de elementer, som vinen kan opbrydes i. Vi går igennem vinens strukturelle elementer; restsukker, frugtsyre, tanniner, alkohol, samt forskellen på smagsintensitet og mundfylde. Vinens aromaer deles op i primære, sekundære og tertiære noter, som du også vil få forståelse for denne aften.

På aftenen smager vi 6 forskellige vine, der hver især vil være med til at understrege den teoretiske undervisning. Der vil ikke være bespisning i forbindelse med undervisningen.

Kom til onsdagssmagning

Vinuddannelse.dk ønsker at skabe et fællesskab for vore Alumni-medlemmer, og andre interessenter, som gerne vil være en del af vores organisation.

Derfor arrangerer vi hver den første onsdag i måneden et rum for Alumni smagninger.

Du medbringer selv de vine du ønsker at bidrage med til smagningen, og betaler en deltager pris på kr. 75.- per person, der dækker lån af lokale og organisering af smagningerne.

Du medbringer selv dine glas, din spyttespand og dit SAT card.