skip to Main Content

WSET Level 3 Vinter 2021 København [L3CPH-14]

WSET Level 3 henvender sig til dig, der har en god grundlæggende viden om vin.
Indlæser Uddannelser

« All Uddannelser

WSET Level 3 Vinter 2021 København [L3CPH-14]

14. marts 2021 kl. 9:00 - 17:00

16.000,00 DKK

Deltagerbevis

14 ledige
WSET Level 3 Vinter 2021 København [L3CPH-14]16.000,00 DKK5 Søndage, eksamen mandag 28/6-2021

WSET Level 3 Award in Wines

WSET Level 3 henvender sig til dig, der har en god, grundlæggende viden om vin.

Uddannelsen vil give dig en dybere indføring i de 6 faktorer, der påvirker vinens endelige smag:

  1. Vinbrug og markarbejdet vil blive gennemgået.
  2. Forskellen på og vigtigheden af klima og vejr.
  3. Vinifikation og alle de faktorer, der spiller ind i arbejdet i kælderen.
  4. Lagring og udvikling af vinen.
  5. Afsætning af vinen og de faktorer, der påvirker vinens endelige pris.
  6. Sammensætning af mad og vin samt WSET Systematic Approach to Tasting© vil være rygraden i en stor del af undervisningen.

I løbet af uddannelsen vil du smage i alt 60 vine. Du vil sammen med dine medstuderende smage en bred vifte af vine, der underbygger undervisningen og det pågældende emne, eksempelvis hvordan malolaktisk gæring påvirker vinens endelige smag.

En af fordelene ved en WSET-uddannelse er, at der ligger helt klare læringsmål. Det betyder du præcis ved hvilket stof du kommer igennem og hvad du må forventes at kunne når uddannelsen er tilendebragt. Vi opfordrer dig til at læse SPECIFICATION, der omhandler læringsmålene

WSET Level 3 Award in Wines Specification

Bemærk! Minimumsdeltagerantal er 12 kursister

COVID-19

Vi gennemfører alle uddannelser i overensstemmelse med gældende dansk lovgivning, og de til enhver tid gældende anbefalinger hvad angår håndsprit, afstand samt fysisk kontakt. Såfremt, der bliver behov for at udsætte hele eller dele af uddannelsen pga. lovgivningen, vil dette ske i samråd med kursisterne. Vi kan af samme årsag ikke garantere, at vi under Covid-19 kan leve op til maksimum deltagerantal, hvis der er brug for at flytte kursister rundt. Vi giver mulighed for deltagelse på en senere uddannelse, såfremt du som deltager ønsker at frafalde holdet pga. sundhedsmæssige hensyn.

Uddannelses plan

  • Start: 14. marts 2021 kl. 9:00-17:00
  • Dag 2: 28. marts 2021 kl. 9:00-17:00
  • Dag 3: 18. april 2021 kl. 9:00-17:00
  • Dag 4: 9. maj 2021 kl. 9:00-17:00
  • Dag 5: 27. juni 2021 kl. 9:00-17:00
  • Eksamen: 5. juli 2021 kl. 17:00-20:00

Uddannelsen foregår på engelsk, hvad angår litteratur og eksaminer, mens undervisningen foregår på dansk. Alle eksaminer er ”closed book” (uden hjælpemidler).

Se mere under fanenerne: WSET Level 1 Award in Wines, WSET Level 2 Award in Wines & Spirits og WSET Level 3 in Wine WSET Level 1 Award in Wines.

Målgruppen er privatpersoner eller branchefolk uden erfaring. Indgangstrin til Level 2 Award in Wines & Spirits. Dog ej et krav for optagelse.

WSET Level 3 giver et dybdegående kendskab til smageteknik, vindyrkning, vinifikation samt udbuddet af vin.

  • WSET® Level 3 Systematic Approach to Tasting
  • Viticulture and vinifikation
  • Bordeaux and South-West France
  • Burgundy and Alsace
  • Rhône and South of France
  • Germany, Austria, Hungary and UK
  • Italy
  • Spain and Portugal
  • Eastern Europe, New Zealand and South Africa
  • The Americas
  • Australia
  • Mousserende vine
  • Hedvine og søde vine
  • Likør
  • Food & Wine pairing
  • Social Responsability
  • Labelling
  • Winetasting

En fyldestgørende beskrivelse af uddannelsen findes på:

Level 3 Award in Wines, 2016 (pdf)

Det kræves som udgangspunkt, at deltageren har gennemført WSET Level 2 in Wines and Spirits. Der kan gives dispensation, hvilket kræver beståelse af en optagelsestest.

Uddannelsesforløbet gennemføres som udgangspunkt som weekendforløb (søndage); 5 undervisningsdage i alt 45 timer samt 1 dag med eksamen (3 timer) og yderligere ca. 84 timers hjemmestudie.

Undervisningen vil primært foregå på dansk, hvor engelske fagtermer gennemgås og benyttes i vidt omfang. Undervisningsmateriale og eksamen er engelsksproget.

Undervisningen understøttes af en udførlig gloseliste med alle relevante fagudtryk.

Uddannelsen afsluttes med en kombineret teorieksamen bestående af 50 multiple-choice spørgsmål samt fire teorispørgsmål, der kræver en kort besvarelse, hvori kandidaten demonstrerer, at han/hun har forstået stoffet (short written answers). Teorieksamen har en varighed på 2 timer. Herudover skal den studerende bestå en blindsmagning af to vine af en varighed på 30 minutter.

Eksamen kræver korrekt besvarelse på 55% for at opnå 'Pass'.

85-100% rigtig besvarelse: Pass with Distinction
70-84% rigtig besvarelse: Pass with Merit
55-69% rigtig besvarelse: Pass
45-54% ej bestået: Fail
0-44% rigtig besvarelse: Fail unclassified

Det globale gennemsnit for beståelse af eksamen første gang er 50%. Vi stræber højere, men har indregnet en re-sit i uddannelsesgebyret. En sådan re-sit kan gennemføres ved en kommende Level 3-eksamen.

Detaljer

Dato:
14. marts 2021
Tidspunkt:
9:00 - 17:00
Pris:
16.000,00 DKK
Uddannelse Kategori:

Sted

Copenhagen Marriott Hotel
Kalvebodbrygge 5
København K, 1560 Danmark
+ Google Map
Hjemmeside:
http://www.copenhagenmarriott.dk/

Kalender

Start:
14. marts 2021 kl. 9:00-17:00
Dag 2:
28. marts 2021 kl. 9:00-17:00
Dag 3:
18. april 2021 kl. 9:00-17:00
Dag 4:
9. maj 2021 kl. 9:00-17:00
Dag 5:
27. juni 2021 kl. 9:00-17:00
Eksamen:
5. juli 2021 kl. 17:00-20:00