skip to Main Content

WSET Level 3 Forår 2019 København

WSET Level 3 henvender sig til dig, der har en god grundlæggende viden om vin.
Indlæser Uddannelser

« All Uddannelser

WSET Level 3 Forår 2019 København

24. marts 2019 kl. 9:00 - 17:00

15.500,00 DKK

Deltagerbevis

17 ledige
WSET 3 - Forår 2019 København15.500,00 DKK5 dage + eksamen 17/6-2019

Udfyld venligst alle krævede felter

Uddannelsen vil give dig en dybere indføring i de 6 faktorer, der påvirker vinens endelige smag.

  1. Vinbrug og markarbejdet vil blive gennemgået.
  2. Forskellen og vigtigheden af klima og vejr.
  3. Vinifikation og alle de faktorer, der spiller ind i arbejdet i kælderen.
  4. Lagring og udvikling af vinen.
  5. Afsætning af vinen og de faktorer, der påvirker vinens endelige pris.
  6. Mad- og vinsammensætning samt WSET Systematic Approach to Tasting© vil være rygraden i en stor del af undervisningen.

I løbet af uddannelsen vil du smage i alt 60 vine. Du vil sammen med de medstuderende smage en bred vifte af vine, der underbygger undervisningen af det pågældende emne eksempelvis, hvordan malolaktisk gæring påvirker vinens endelige smag.

Du vil med denne uddannelse blive i stand til at analysere en vilkårlig vin og få en større forståelse for vinens stil og kvalitet

Hovedindhold i undervisningen

WSET Level 3 giver et dybdegående kendskab til smageteknik, vindyrkning, vinifikation samt udbuddet af vin.

  • WSET® Level 3 Systematic Approach to Tasting
  • Viticulture and vinifikation
  • Bordeaux and South-West France
  • Burgundy and Alsace
  • Rhône and South of France
  • Germany, Austria, Hungary and UK
  • Italy
  • Spain and Portugal
  • Eastern Europe, New Zealand and South Africa
  • The Americas
  • Australia
  • Mousserende vine
  • Hedvine og søde vine
  • Likør
  • Food & Wine pairing
  • Social Responsability
  • Labelling
  • Winetasting

En fyldestgørende beskrivelse af uddannelsen findes på:

Level 3 Award in Wines, 2016 (pdf)

Uddannelses plan

  • Start: 24. marts 2019 kl. 9:00 - 17:00
  • Dag: 2: 14. april 2019 kl. 9:00 - 17:00
  • Dag: 3: 28. april 2019 kl. 9:00 - 17:00
  • Dag: 4: 12. maj 2019 kl. 9:00 - 17:00
  • Dag: 5: 26. maj 2019 kl. 9:00 - 17:00
  • Eksamen: 17. juni 2019 kl. 17:00 - 20:00

Øvrige oplysninger om uddannelsen

Det kræves som udgangspunkt, at deltageren har gennemført Level 2.

Undervisningen vil primært foregå på dansk, hvor engelske fagtermer gennemgås og benyttes i vidt omfang.

Undervisningsmateriale og eksamen er engelsksproget. Undervisningen understøttes af en udførlig gloseliste med alle relevante fagudtryk.

Uddannelsen afsluttes med en skriftlig eksamen af 60 minutters varighed, hvor den studerende skal bestå en multiple-choice eksamen bestående af 50 spørgsmål.

Eksamen kræver korrekt besvarelse på 55% for at opnå Pass.

85-100% rigtig besvarelse: Pass with Distinction
70-84% rigtig besvarelse: Pass with Merit
55-69% rigtig besvarelse: Pass
45-54% ej bestået: Fail
0-44% rigtig besvarelse: Fail unclassified

Detaljer

Dato:
24. marts 2019
Tidspunkt:
9:00 - 17:00
Pris:
15.500,00 DKK
Uddannelse Kategori:

Arrangør

Vinuddannelse
Telefon:
+ 45 20 61 49 66
E-mail:
mail@vinuddannelse.dk
Hjemmeside:
Vinuddannelse.dk

Kalender

Start:
24. marts 2019 kl. 9:00 - 17:00
Dag: 2:
14. april 2019 kl. 9:00 - 17:00
Dag: 3:
28. april 2019 kl. 9:00 - 17:00
Dag: 4:
12. maj 2019 kl. 9:00 - 17:00
Dag: 5:
26. maj 2019 kl. 9:00 - 17:00
Eksamen:
17. juni 2019 kl. 17:00 - 20:00

Sted

Vinuddannelse.dk
Århusgade 88, 4. sal
København, 2100 Danmark
+ Google Map