“Wine & Spirit Education Trust, the leading provider of wine education, based in London, offering courses and qualifications for both wine trade and consumers at several different levels in about 30 countries and seven languages. A WSET Diploma is the usual prerequisite for studying to become a Master of Wine”

– The Oxford Companion to Wine, Third Edition

Interessen for, og udbredelsen af vin og spiritus, har aldrig været større i Danmark. I dag udbydes en lang række foredrag, kurser og formaliserede uddannelser indenfor faget. Skal effekten af den investerede energi og ressourcerne give størst udbytte, mener vi at en egentlig uddannelse skal have international rækkevidde. Både hvad angår indholdet på uddannelsen og kendskabsgraden i andre lande.

Derfor udbyder vi WSETs uddannelser, der kan erhverves af såvel professionelle som dedikerede amatører. Uddannelserne er pædagogisk opbygget, så du på hvert niveau tilegner dig viden, du kan bygge videre på såvel i Danmark som i udlandet. Det betyder at et niveau er adgangsgivende til det næste uafhængigt af, hvor i verden du ønsker at studere.

Uddannelsen foregår på engelsk hvad såvel litteratur som eksaminer angår, mens undervisningen foregår på dansk.

Læs mere under fanerne WSET Level 2 og WSET Level 3

WSET-APP-logo

APP nr. 1753

Undervisere

Udover Malene Smidt Hertz, Lars Justsen og Frederik Kreutzer har Vinuddannelse.dk en lang række af Danmarks dygtigste og mest alsidige undervisere tilknyttet.

Anne Aamot

Anne har gennemført Level 3. Anne har tidligere rejst verden rundt som vinindkøber og markedschef for Altia og Carlsberg. Hun er uddannet i USA som Master of Marketing Communications.

Anne underviser på Level 2

Peter Møller Andersen

Peter er DipWSET.

Peter er ansat som indkøbschef i H.J.Hansen vin, en stilling, der betyder at han årligt besøger en stor del af verdens tone angivende vindistrikter.

Peter underviser på Level 2 og Level 3

Troels Bendix

Troels er DipWSET og har undervist på WSET-uddannelserne siden 2007 hos den første danske udbyder Solera.

Troels er ansat hos Bichel Vine og har et indgående kendskab til undervisning på alle niveauer samt til match af mad og vin fra sin baggrund som tjener.

Troels underviser på Level 2 og
Level 3

Marie Gulstad

Marie er DipWSET

Marie arbejder som free lancer og har tidligere været ansat hos Amka og Wulff & Vin

Marie underviser på Level 2 og Level 3.

Annette Jørgensen

Annette er DipWSET.

Annette arbejder som vinformidler hos Vinens Verden. Annette er oprindelig uddannet cand.mag. i kommunikation og brænder for at fortælle de gode historier om alle facetter af vinproduktion – fra jord til bord.

Annette underviser på Level 2 og Level 3

Søren Bonde Rasmussen

Søren har gennemført Level 3 samt en uddannelse til øldommer. Søren er passioneret vinkender og har de seneste 20 år rejst til mange af verdens vinområder.

Herudover har han en dyb interesse for whisky.

Søren underviser på

Level 2

Thomas Rydberg

Thomas er DipWSET og studerende på The Institute of Masters of Wine.

Thomas er fast vinskribent på EkstraBladet, international vindommer og ejer af Whisky & Rom Magasinet samt magasinet DinVinGuide.

Thomas underviser på Level 3

Hans Werge

Hans er DipWSET og Weinakademiker.

Hans er ansat hos Lyngby Vinkælder og specialist i spiritus. Hans har tidligere studeret kemi på DTU.

Hans underviser på Level 2 og
Level 3

Birger Holm Brøndberg

Birger har Level 3 Award in Wines & Spirits

Birger er i dag landechef med ansvaret for Danmark hos Treasury Wine Estates, ét af verdens største vinfirmaer. Han har arbejdet med vin i mere end 30 år og tidligere bla. arbejdet med vinindkøb for Coop, været freelance vinguide for De Danske Vinrejser gennem en årrække, samt underviser på Den Danske Vinskole samt Hotel & Restaurantskolen.

Birger underviser på Level 2

Book din plads

Kontakt os direkte

+ 45 20 61 49 66

Eller udfyld formularen nedenfor